Buna ziua.Am achizitionat prin cumparare directa un sistem alarmare.La instalarea acestuia s-a constatat ca ar mai tb un nr. de senzori identici cu cei initiali.Care ar fi modalitatea legala ca sa fie inclusi ulterior si acestia in contractul initial avand in vedere ca nu se pot achizitiona separat fiind necesari pt terminarea instalarii sistemului.
Va multumesc.
In art. 117 alin. 2 lit b din OUG 34/2006 se face referire la candidatii preselectati care intr-adevar pot fi mai mic decat 3 dar conform art. 116 alin. 4 tb sa am trei candidaturi depuse ca sa pot face preselectia pentru asigurarea unei concurente reale.Dar eu nu am decat o singura candidatura.
Va multumesc pentru raspuns dar cu tot respectul as dori daca se poate sa-mi indicati si un articol din legislatie care spune despre continuarea procedurii.
Va multumesc.
Buna ziua, am o negociere cu publicare iar in anuntul de participare s-au preconizat depunerea de minim 3 candidaturi. Daca se va depune doar o singura candidatura se poate continua procedura avand in vedere art. 116 alin. 4 din OUG in care se mentioneaza ca "Numărul minim al candidaţilor, indicat în anunţul de participare prevăzut la alin. (3), trebuie să fie suficient pentru a asigura o concurenţă reală şi, în orice situaţie, nu poate fi mai mic de 3" sau se anuleaza?
Va multumesc.