avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cumparare directa-achizitie suplimentara la contract
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cumparare directa-achizitie suplimentara la contract

Buna ziua.Am achizitionat prin cumparare directa un sistem alarmare.La instalarea acestuia s-a constatat ca ar mai tb un nr. de senzori identici cu cei initiali.Care ar fi modalitatea legala ca sa fie inclusi ulterior si acestia in contractul initial avand in vedere ca nu se pot achizitiona separat fiind necesari pt terminarea instalarii sistemului.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 14:29, 4 Mai 2015
Daca valoarea cumulata este sub pragul de achizitie directa, puteti tot prin cumparare directa. Daca se depaseste pragul, o negociere fara publicare, daca nu puteti lua decat de la acelasi furnizor.
Ultima modificare: Luni, 4 Mai 2015
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cpv akkad akkad exista undeva o mentiune a faptului ca se interzice cumulul de coduri cpv la achizitia directa? Concret: daca eu am in plan sa cumpar un anumit tip de lucrari ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica alimente gradinite beatrice3108 beatrice3108 Sunt administrator al unei gradinite cu program prelungit.In urma licitatiei pentru furnizare alimente,contractul a fost atribuit unei societati. Intrebarea ... (vezi toată discuția)