avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Activitate alexandru-aurel

Activitate alexandru-aurel

Discuție Greva foamei
Buna ziua,

Suntem un grup de functionari publici care nemaiavand alta solutie dorim sa intram in greva foamei pentru a ne fi ascultate doleantele de catre conducerea institutiei publice in care lucram.Ce pasi prebuie sa parcurgem pentru a intra in greva foamei si daca protestul este tinut in interiorul institutiei se considera ca absentam de la lucru?
Pentru a intra in greva foamei si a nu fi trecuti absenti de la serviciu trebuie sa ne luam libere sau nu?
Răspuns la discuția Modificare fisa postului
nu asta este important ci modificarea in sine fara acceptul meu

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Buna ziua,
va rog sa imi spuneti daca directorul unei institutii poate modifica fisa postului unui consilier superior daca nu au fost motive care sa duca la schimbarea fisei postului. In ce conditii poate fi contestata decizia de modificare a fisei postului?
buna ziua,
Sunt nascut in 09/02/1967, am certificat de handicap accentuat din 2009 si sunt angajat din 01/12/1991.Cand pot iesi la pensie anticipat fara penalizari?
Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca un functionar public cu handicap accentuat poate sa ocupe o functie de conducere avand in vedere ca inca isi desfasoara activitatea cu norma intreaga nu are incapacitate de munca si nu prezinta handicap psihic sau locomotor.
Multumesc