Daca iau legatura cu dvs, ma puteti ajuta? nu stiu ce presupune, daca e necesar acum sau dupa ce voi primi citatia de la procuror; ceea ce ma intreb este faptul ca e normal sau nu sa treaca o perioada de 8 luni fara a primi nici un raspuns de la cei ce se ocupa de dosarul meu!
O intrebare referitoare la situatia mea, dupa ce voi primi citatia, voi primi un numar de luni in care nu voi putea conduce, in functie de decizia procurorului. Cele 8 luni care deja au trecut si nu am condus, vor fi luate in considerare sau nu? Am auzit pareri si pareri precum ca ar fi in functie de gravitate,daca a fost cu vatamare sau un accident mai grav atunci nu se vor lua in considerare, si perioada ce o va stabili procurorul va incepe din momentul acela! Multumesc anticipat, Florin!
Este bine sa mai astept? nu stiu care este timpul estimativ pertru rezolvarea acestor situatii; nu vreau sa para o presiune fata de procuror; iar timpul care a trecut va fi luat in considerare la suspendare? Multumesc!
Buna ziua, intrebarea mea este legata de un dosar penal din cauza alcoolului, fara accident sau alte complicatii. in iunie 2014 am fost testat cu etilotestul, 0.54 iar apoi am fost dus la IML pentru probe, unde mi a iesit 1.1% la prima prelevare si 0.9% o ora mai tarziu, la a doua prelevare a probelor. De atunci dosarul meu a stat la Udriste pentru a face dosarul si dupa trei luni a ajuns la Parchet/judecatoria sector 3 din str. Scaune. Nimic in acestea aproape 4 luni de cand se afla acolo, doar acelas raspuns saptamanal "dosarul este in lucru la procuror, veti primi citatia acasa!" . Ce pot face ? nu stiu ce e bine sa fac in continuare, imi iau/nu mi iau un avocat, am nevoie?, pot sta o luna, pot sta un an fara carnetul de conducere.... deja s au facut 7... eu am fost comunicativ si de bun simt cu toti cu care am interactionat, mi am recunoscut evidenta fapta, etc. Va multumesc anticipat, Florin