avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate IonDinica

Activitate IonDinica

Multumesc frumos!
Buna ziua,

Din cautarile mele online si ce am vazut in Ordinul MFP nr. 748/2004 + Ordinul MFP nr. 1479/2013 nu se specifica facultatea ci doar specializarea cu care ai terminat. Evident este, deasemenea, ca trebuie sa fie acreditata.

Acum, intrebarea mea catre cineva in cunostinta de cauza:

Daca am terminat Spiru Haret, Facultatea de Management Financiar Contabil, specializarea Contabilitate si Informatica de Gestiune, pot primi scutire de impozit?

Mentionez ca lucrez ca programator (sunt in curs de reincadrare si nu stiu exact cum voi fi incadrat).

Multumesc,

O zi excelenta!
Răspuns la discuția Incadrare COR
Multumesc frumos!
Inteleg aceste diferente. Dar de exemplu la pensie, presupunand ca singura diferenta e incadrarea, ar putea exista diferente?
Exista vreun cadru legal pentru cursurile atestate de care vorbeam?
Ok, am inteles. Dar daca termin un curs care atesta specific COR251204 programator?

Care sunt diferentele de care trebuie sa fiu constient intre Programator si Ajutor programator?
Studii superioare - licenta economist
Discuție Incadrare COR
Buna ziua,

Daca am studii superioare (Licenta) dar nu de specilaitate (Tehnica) pot fi incadrat ca programator (COR 251202/COR251204) din punct de vedere legal?
Din ce stiu ar trebui ca raspunsul sa fie da, desi angajatorul poate specifica sa fie de specialitate.
2. Daca angajatorul cere studii de specialitate, un atestat autorizat pentru COR251204 este = cu studiile de specialitate?
3. Ce castigi daca esti incadrat ca Programator fata de a fi incadrat ca Ajutor programator?