avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare COR

Buna ziua,

Daca am studii superioare (Licenta) dar nu de specilaitate (Tehnica) pot fi incadrat ca programator (COR 251202/COR251204) din punct de vedere legal?
Din ce stiu ar trebui ca raspunsul sa fie da, desi angajatorul poate specifica sa fie de specialitate.
2. Daca angajatorul cere studii de specialitate, un atestat autorizat pentru COR251204 este = cu studiile de specialitate?
3. Ce castigi daca esti incadrat ca Programator fata de a fi incadrat ca Ajutor programator?
Cel mai recent răspuns: IonDinica , utilizator 10:06, 28 Ianuarie 2015
Ce studii aveti absolvite ?
Studii superioare - licenta economist
In opinia mea, nu puteti fi incadrat ca si programator cu astfel de studii.
Ok, am inteles. Dar daca termin un curs care atesta specific COR251204 programator?

Care sunt diferentele de care trebuie sa fiu constient intre Programator si Ajutor programator?
Diferentele nu pot exista decat cu privire la studii, salarizare , atributii etc.

Vedeti aceste link-uri:
[ link extern ]

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Scutire impozit programator fara diploma licenta Qzzz Qzzz Buna ziua, Va prezint următoarea speță: Angajat cor 251202 - programator, fara studii superioare finalizate. Compania se încadrează în toate ... (vezi toată discuția)
angajare pe post de economist ContSters222021 ContSters222021 Absolventul de Studii Economice -sistem Bologna- specializarea Marketing,ciclul I poate fi angajat pe post de economist? (vezi toată discuția)
Acte studii programator loredana080380 loredana080380 Buna ziua La o firma IT a fost angajata o persoana pe functia de programator avand urmatoarele studii (atestat profesional ajutor programator+diploma liceenta ... (vezi toată discuția)