avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate sofia sofia

Activitate sofia sofia

Bună ziua, pe 13 martie copilul meu împlinește 2 ani. Încă din luna august am înștiințat angajatorul de intenția mea de a reveni la munca în ianuarie când copilul împlinește 1 an și 10 luni pentru a beneficia de stimulent de insertie pana la împlinirea vârstei de 3 ani a copilului. Am depus și cerere de revenire la locul de munca dar mă tot duce cu vorba ca e o perioada mai slaba din punct de vedere a vânzărilor. Ca cea angajata în locul meu se descurca și ca nu ar vrea sa o concedieze. A ar vrea sa mă angajeze doar pe acte pentru a primi stimulentul. A spus ca îmi va face contractul de pe 10 ianuarie dar nici pana acum nu mi-a eliberat adeverință și nu știu dacă mai pot depune actele pentru stimulent. Întrebarea mea este : ce pot face în situația mea? Cui mă pot adresa? PaAm pierdut și stimulentul de insertie din cauza lui și nici de salariu nu mă pot bucura pana îmi găsesc un nou loc de munca
Urmeaza sa nasc pe 4.03.2015. Am 2 locuri de munca, la primul dintre ele am o vechime de 1 an si 4 luni cu un salariu brut de 400 lei, iar la cel de-al doilea 4 luni vehime cu un salariu brut de 1000 de lei. Problema mea este: pot primi indemnizatia pt concediu pre si postnatal cumuland veniturile de la cele 2 locuri de munca. Stiu ca se calculeaza pt ultimele 6 luni lucrate, iar eu am doar 4 luni la cel de-al doi-lea job. Cum trebuie sa procedez?
Va multumesc pt timpul acordat.