Pentru a obtine dovezile necesare in instanta, instalati o camera video de tipul celor incorporate in obiecte de birou si inregistrati actele de violenta. Puteti folosi babycam, pentru a avea pretextul ca ati instala camera ca sa supravegheati bebelusul. Daca vă va agresa de fata cu copilul, cu atat mai rau pentru el. Procedati cu grija, actionati in instanta numai cand aveti dovezile necesare obtinerii unui ordin de restrictie pentru a nu fi nevoita sa mai petreceti o alta noapte in aceiasi casa cu agresorul si a suporta consecintele actiunilor dvs impotriva acestuia. Noroc!
Buna ziua!
Anul acesta am urmat cursurile unei facultati la zi, cu taxa, iar in al doilea semestru am decis sa renunt la aceasta facultate si sa urmez cursurile unei alte facultati din cadrul aceleiasi universitati, abandonand facultatea curenta.
Taxa de scolarizare a fost achitata in proportie de 50%.
Din moment ce am renuntat la aceasta facultate, sunt obligat legal sa achit in totalitate taxa de scolarizare?
Neachitarea acesteia va reprezenta un obstacol la admiterea in noua facultate aleasa?