avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Taxa scolarizare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Taxa scolarizare

Buna ziua!
Anul acesta am urmat cursurile unei facultati la zi, cu taxa, iar in al doilea semestru am decis sa renunt la aceasta facultate si sa urmez cursurile unei alte facultati din cadrul aceleiasi universitati, abandonand facultatea curenta.
Taxa de scolarizare a fost achitata in proportie de 50%.
Din moment ce am renuntat la aceasta facultate, sunt obligat legal sa achit in totalitate taxa de scolarizare?
Neachitarea acesteia va reprezenta un obstacol la admiterea in noua facultate aleasa?
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2016
ipsofacto, utilizator
Cel mai recent răspuns: zaganescu , utilizator 19:20, 7 Iunie 2016
Avand in vedere ca nu mai frecventati cursurile facultatii curente nu mai trebuie sa achitati diferenta de 50%. La noua facultate va trebui sa platiti din nou taxa de scolarizare.
Cele mai bune raspunsuri le gasiti insa in Regulamentul de Organizare al Universitatii, care ar trebui sa se gaseasca si pe site-ul acesteia.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare acte universitate dianafilipescu dianafilipescu Buna ziua, revin cu o alta nelamurire. In octombie m.am inscris la universitatea Alma Mater. Dupa 30 zile am facut o cerere de retragere, perioada in care nu ... (vezi toată discuția)
Admitere drept bună ziua, am urmat la buget o facultate și ... Alexandru Valentin O Alexandru Valentin O Admitere Drept Bună ziua, Am urmat la buget o facultate și în prezent sunt la master tot la buget. Aș dori să urmez facultatea de drept din cadrul ... (vezi toată discuția)
Facultate la buget Cristinacristina2019 Cristinacristina2019 Buna ziua! Doresc sa achit contravaloarea unui semestru la o facultate de stat. Am fost admisa la buget acum 5 ani, dupa 3 luni am inghetat anul. In vara vreau ... (vezi toată discuția)