avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Admitere Drept Bună ziua, Am urmat la buget o ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Admitere Drept Bună ziua, Am urmat la buget o facultate și ...

Admitere Drept

Bună ziua,

Am urmat la buget o facultate și în prezent sunt la master tot la buget. Aș dori să urmez facultatea de drept din cadrul Universității București. Întrucât vreau să o urmez la buget, se poate să achit anii făcuți la buget (3 ani) și să urmez apoi facultatea de drept la buget 4 ani? Achitarea școlarizării se face pe vechiul contract de studii, nu? Zic asta pentru că m-ar costa mai scump să fac dreptul la taxă 4 ani și acum a crescut și taxa de școlarizare la drept. Mai bine achit școlarizarea pe vechiul contract și fac 4 ani la buget la licență la drept.
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2022
Alexandru Valentin O, utilizator

Alte discuții în legătură

Achitarea contravalorii studiilor facute la buget StefanPopa1 StefanPopa1 Buna ziua ! Am si eu o intrebare legata de facultate si poate o sa ma puteti ajuta. Sunt in anul II si as vrea sa renunt la facultatea pe care o urmez acum ... (vezi toată discuția)
Admitere la a doua facultate Moca Loredana Moca Loredana Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu urmatoare nelamurire. Am urmat timp de 3 ani de zile cursurile unei facultati, la buget, insa nu mi-am dat licenta. Acum ... (vezi toată discuția)
Facultate la buget Cristinacristina2019 Cristinacristina2019 Buna ziua! Doresc sa achit contravaloarea unui semestru la o facultate de stat. Am fost admisa la buget acum 5 ani, dupa 3 luni am inghetat anul. In vara vreau ... (vezi toată discuția)