avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Activitate valibtk91

Activitate valibtk91

Buna ziua!
Sunt pe cale de a lua in gestiune un depozit de materiale. pe langa aceasta mai sunt niste bunuri pe care nu as vrea sa le iau in gestine deoarece nu se afla in acest depozit si nu pot asigura integritatea lor si sunt si cam greu de verificat daca ce scrie in fisa de magazie chiar este si pe teren( se afla in curtea unitatii, nu in depozit).Este vorba de o societate de stat,daca conteaza.
Pot refuza?Cum anume?
amenda am luat pentu deranjarea linistii publice,nu e asta problema
locuintele sunt fata in fata ,deci automat dupa mine nu are ce cauta nici acolo
pot pune filmare pe cd si dupa la politie si judecatorie?
Martor e mama in primul rand, se ia considerare ? si probabil ca a mai vazut cineva ,o sa vorbesc
poate fi acuzat si de distrugere referitor la masina?
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. am 25 de ani si sunt somer.
Locuiesc cu mama si tatal meu.pe 29.03.2016 mama a fost lovita de tata iar eu am intervenit sa o lase in pace si am fost agesat si eu,
cu urme fizibile(vanataie la ochi si zgarieturi pe fata de la cioburi) ,a aruncat in mine cu pitre dar m-am ferit
(ca dovada am o mica filmare cand a aruncat),injurat,amenintat ca n-am ce sa caut acolo.
Am sunat la 112 ,am fost dus la politie,am dat decaratie ,am primit si amenda evident pentru deranjarea linistiti publice.
Am fost ieri sa scot certificat medico-legal dar e gata abia peste o saptamana.
O sa merg sa depun plangere azi. si o sa duc si certificatul cand va fi gata.
Ieri am fost la judecatorie ca sa fac cere pentru ordin de restrictie si mi-a zis sa scot certificat intai(chiar nu se poate fara?)

Locuinta in care am fost agresat se afla ,fata in fata cu locuinta in care avem domiciliul.
Locuinta unde avem domiciliul este pe numele mamei ,problema ar fi ca ea a devenit proprietara cand erau deja casatoriti.
locuinta in care am fost agresati (unde locuim,caci la adesa din buletin nu se prea poate locui,casa fiind in stare de degradare)este
mama singura mostenitoare.
Il putem da afara din aceste locuinte?
Nu a facut nimic la niciuna din adrese ,doar bea ,sta degeaba si face scandaluri si cheltuie banii mamei .(sora mea poate fi martor ca e asa cum spun?,a locuit aici pana acum un an)
M-a muncit de cand ma stiu fara sa-mi dea vreun leu( la alte persoane ,dar si acasa in interesul lui)((pot face o plangere si in sensul asta?))
tot ce s-a facut am facut eu cu banii mamei
La politie a mai fost chemat mai demult de mamaie tot fiidnca era violent ,sa fie 10 ani sa zic,pot sa ma leg si de asta?
plus scandaluri darfara sa fie anuntata politia.
Pot atasa pe un cd cu filmarea cand dat cu piatra si filmare cum arata casa dupa ce m-am intors de la politie?(la poltie si judecatorie?)

Ce pot face ,in afara de ordin de restrictie? fac ceva cu acesta? va rog indrumati-ma
Astept ajutor din partea dumneavoastra, va multumesc mult de tot.

ps.Mi-a rupt si oglinzile la masina la care am procura pe numele meu.Pot face plangere si pentru distrugere? intre timp le-am reparat ca nu pot circula asa ca iau amenda.
Răspuns la discuția Achizitionare automobil pe Ro
nu ma poate ajuta nimeni?
Răspuns la discuția Achizitionare automobil pe Ro
Acest contract trebuie facut la notariat?
Daca da,cat ar costa?
Ma puteti ajuta cu un exemplude astfel de contract?
Buna ziua.
Vreau sa cumpar un automobil inscris pe Romania.
Ma inteleg cu proprietarul ca automobilul sa ramana pe numele lui.
Cum procedez ca sa nu ma trezesc ca dupa un timp vine si imi ia masina sau ca o declara furata?

O chitanta de mana cu martori ( fara notar) are vreo valoare? Adica X am primit de la Y suma de Z in schimbul automobilului K .