avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitionare automobil pe Ro
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitionare automobil pe Ro

Buna ziua.
Vreau sa cumpar un automobil inscris pe Romania.
Ma inteleg cu proprietarul ca automobilul sa ramana pe numele lui.
Cum procedez ca sa nu ma trezesc ca dupa un timp vine si imi ia masina sau ca o declara furata?

O chitanta de mana cu martori ( fara notar) are vreo valoare? Adica X am primit de la Y suma de Z in schimbul automobilului K .

Cel mai recent răspuns: valibtk91 , utilizator 17:57, 3 Februarie 2015
Incheiati contract de comodat
Acest contract trebuie facut la notariat?
Daca da,cat ar costa?
Ma puteti ajuta cu un exemplude astfel de contract?
nu ma poate ajuta nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog frumos,un raspuns! soriyn soriyn Am si eu o mica,mare problema si in acelasi timp nelamurire: Cam ce s-a intamplat... o sa incerc o mica speta: X(samsar de masini),avand o masina( peugeot) ... (vezi toată discuția)
Divort la oficiul starii civile si impartire bunuri stoianflorian stoianflorian buna va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am decis impreuna cu partenera sa desfacem casatoria la oficiul starii civile de care apartinem. In ... (vezi toată discuția)
Proprietate pamant Gilia_stud Gilia_stud Buna seara! Am urmatoarea speta. x este tatal lui y. X, in timpul vietii, a facut contract de vanzare cumparare unui vecin, z, asupra unui pamant, ... (vezi toată discuția)