avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Activitate paraschivb

Activitate paraschivb

Răspuns la discuția Nelamurire cu privire la accident
Merci pentru raspuns insa plangerea unde o fac ? la parchet sau la politie ?
Cat despre suspendare nu stie nimeni nimic ?
In luna august 2014 ma deplasam pe bvd. Theodor Pallady spre autostrada soarelui si am avut "norocul" ca un incepator de 18 ani sa-mi iasa din dreapta fara sa se asigure si sa cedeze trecerea. Am intrat in el, viteza mea era de aproximativ 70-80 km/h, acesta la randul sau fiind proiectat in alta masina.
Necazul meu a inceput din clipa in care am acceptat sa ma sui in ambulanta pentru a fi dus la tomografie intrucat vomitam dupa impact. A fost deschis dosar penal de culpa comuna deoarece ala nu a dat prioritate si a fost cu vatamare corporala (pentru care nu am vrut sa depun plangere) iar mi-e mi-au aproximat viteza la 140 km/h !!!
Bun, dupa trimiterea dosarului la procuror am mers pe baza de dovada pana in ianuarie 2015 cand mi-a venit solutia de la dosar si anume clasarea.
In contextul dat, as avea urmatoarele intrebari:
- Imi vor retine permisul de conducere pe 3 luni din ziua in care nu mai am dovada pe baza masuratorilor politiei ?
- Am vre-o sansa sa fac contestatie ceva cu privire la masuratorile politiei?

( in contextul in care ei au masurat o singura dara lasata de o roata ce sa rupt in timpul accidentului si totu mi se pare aberant ca in romania secolului 21 sa masoare o dara ca si cum o masina echipata cu abs si esp franeaza cu o roata si aia inclinata, fara amprenta toatala a cauciucului)

Va multumesc anticipat