avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Activitate nyco_sylvya

Activitate nyco_sylvya

explicati-mi vad rog cum pot obtine aceasta hotarare prin care imi exercit singura autoritatea parinteasca. Noi nu am fost casatoriti, el este un sociopat in adevaratul sens doar ca fara acte, are foarte multe dosare penale in numar de 24 pentru vatamare corporala, nu a vrut sa imi dea o copie dupa buletinul lui pentru indemnizatia de crestere copil...CARE SUNT DEMERSURILE CE TREBUIE FACUTE PENTRU A OBTINE ACEASTA HOTARARE? as vrea sa stiu ca sa nu mai am de a face cu el desi eu locuiesc la 300 de km de el...el continua sa imi ameninte familia.
Am un copil de 5 luni si as vrea sa il trec pe numele meu sa nu mai avem de-a face cu tatal copilului. L-am dat in judecata pentru pensie alimentara iar el si-a dat demisia de la lucru desi am inteles ca se calculeaza pensia alimentara raportat la minimul pe economie. A spus ca nu il intereseaza copilul dar nici nu ne ajuta cu nimic, de exemplu am vrut sa plecam in Spania de sarbatori si nu a vrut sa ne faca procura, doar rau ne face....nu am pretentii la nimic de la el doar sa crestem linistiti, cum as putea sa il trec pe numele meu?.... copilul este pe numele tatalui