Buna ziua! Presupun ca ati tot fost intrebati de taxa auto. Va intreb si eu despre ea. Am o masina la care am platit undeva la 650 euro taxa auto(ce cuprinde ea). Vreau sa o recuperez integral.Mai nou am observat ca mi-o restituie timp de 5 ani de zile cate 20% prin taxe si impozite. Iar eu daca nu detin nici o proprietate pe numele meu,in afara de masina;cum imi restituie ei acesti bani? Masina vreau sa o dau la dezmembrari,deci o radiez,nu o pastrez sa platesc impozit pe ea (50 lei anual). Cum as putea sa procedez sa recuperez intraga taxa auto integrala si cash,nu prin scaderea impozitelor? Masina e singurul impozit pe care il platesc. Va multumesc anticipat!:sorry:
Eu am pus mai multe intrebari,dumneavoastra ati dat un singur raspuns si ala vag.Da stiu ca despagurbirea o plateste societatea...Dar am vreo sansa de castig?Pot sa o dau in judecata daca medicul este decedat?
Buna ziua! Vin la dumneavoastra pentru o parere.Acum un an am depus plangere impotriva unui medic pentru malpraxis.Pana s-au miscat cu dosarul medicul a decedat.Zilele astea am primit instiintare ca pot merge mai departe cu procesul pe parte civila.Insa nu scrie prea explicit in ce conditii.Am fost la unii avocati si mi-au spus ca pot da in judecata firma de asigurari si urmasii medicului..Familia lui.Credeti ca am sanse in aceste conditii?As putea sa continui cu procesul?Sa il castig?Ce imi sugerati sa fac?
Buna ziua! Mentionez ca nu am citit chiar toate mesajele.Dar din cea ce am citit ,toate persoanele sunt cu dizabilitati locomotorii sau lipsa unui mebru.Astfel obtinand gradul de handicap.Eu personal am un handicap respirator accentuat,datorat bolii fibroza chistica...Practic nu trebuie sa aduc modificari masinii.Poate doar un filtru de polen (particule etc) si poate un ham pentru un tub de exigen sa zic. Pe unde am umblat (primarie,asigurari,roviniete) etc , sa optin scutire de imporzite si taxe,toti mi-au zis ca trebuie ca masina sa fie modificata comform handicapului. Toata lumea prin handicap intelege doar fara o mana ,picior, sau probabil si fara cap. Acum vine intrebarea.Eu avand doar handicap respirator ce pot sa fac sa profit de neplata taxelor?E dreptul meu pana la urma.Unde sa merg?Sau daca stiti ,ce ar trebui sa fac masinii pentru a o modifica? Va multumesc!