avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna ziua! Presupun ca ati tot fost intrebati de taxa auto. Va intreb si eu despre ea. Am o masina la care am platit undeva la 650 euro taxa auto(ce cuprinde ea). Vreau sa o recuperez integral.Mai nou am observat ca mi-o restituie timp de 5 ani de zile cate 20% prin taxe si impozite. Iar eu daca nu detin nici o proprietate pe numele meu,in afara de masina;cum imi restituie ei acesti bani? Masina vreau sa o dau la dezmembrari,deci o radiez,nu o pastrez sa platesc impozit pe ea (50 lei anual). Cum as putea sa procedez sa recuperez intraga taxa auto integrala si cash,nu prin scaderea impozitelor? Masina e singurul impozit pe care il platesc. Va multumesc anticipat!:sorry:
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2016
George8702, utilizator

Alte discuții în legătură

Proces taxa auto pe rol otiliaolari otiliaolari Buna ziua. Am achizitionat o masina in 2012 si am un dosar de recuperare a taxei auto in care am castigat la Tribunalul din Nasaud si acum am termen in ... (vezi toată discuția)
Radiere auto ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, doresc si eu in raspins- vreau sa radiez din circulatie o masina, si am nevoie de certificatul fiscal de la primarie, il pot obtine in situatia in ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto 20.05.2011 pop sorin pop sorin NOUA TAXA AUTO VA ARATA CAM ASA: Prima varianta ar fi aplicarea unei taxe auto la toate masinile second-hand vandute in Romania, inclusiv la cele deja ... (vezi toată discuția)