avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere auto

Buna ziua, doresc si eu in raspins- vreau sa radiez din circulatie o masina, si am nevoie de certificatul fiscal de la primarie, il pot obtine in situatia in care am datorii la taxe si impozite. Nu vreau sa vand masina dar nici nu mai poate rula pe drumurile publice deoarece nu mai corespunde.
Veti putea obtine certificatul de radiere auto numai dupa indeplinirea anumitor conditii: dovada ca auto a fost dat la dezmembrari sau la un REMAT, dovada achitarii datoriilor in legatura cu acel auto.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)
Radiere masina CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am o masina din 1993 care a cam ajuns la sfarsitul vietii. Vreau sa platesc marti impozitul (ultimul semestru) dupa care nefunctionand as vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la impozit dumitramicmi dumitramicmi Buna ziua. Am o problema in legatura cu radierea unui autoturism. In 2005, l-am radiat din circulatie la cerere si apoi l-am vandut la REMAT ca fier vechi. ... (vezi toată discuția)