avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces taxa auto pe rol
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces taxa auto pe rol

Buna ziua.
Am achizitionat o masina in 2012 si am un dosar de recuperare a taxei auto in care am castigat la Tribunalul din Nasaud si acum am termen in ianuarie la Currea de Apel Cluj. Ieri am avut accident cu masina si as vrea sa o dau la dezmembrari. Intrebarile sunt: mai sunt sanse sa castig procesul? Si daca da, cum sa procedez cu dezmembrarile?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: otiliaolari , utilizator 09:30, 28 Noiembrie 2014
Parerea mea este ca sunt sanse de castig cu dosarul pe taxa auto, asa incat va sfatuiesc sa mai asteptati cu dezmembrarea pana dupa finalizarea dosarului pe taxa auto la Curtea de Apel!
Multumesc, asa o sa procedez!
Mi s-a spus de la finante ca daca radiez masina si merg cu certificatul de radiere (+alte documente) la finante, mi se restituie taxa pe loc (sau in 1-2 saptamani). In alta parte mi s-a spus ca aceasta lege s-a abrogat in 2013 de fapt...
Oare cum este adevarat?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto masina radiata ariana03 ariana03 Buna ziua, in anul 2014 am cumparat o masina pentru care proprietarul de la vremea respectiva a platit taxa auto. In urma unui accident a trebuit sa radiez ... (vezi toată discuția)
Taxe și impozite, auto GabbyD9823 GabbyD9823 Bună ziua, am avut o mașină cu care am avut un accident si am avut dauna totală iar eu nu am apucat sa ajung sa o înmatriculez și la poliție, doar la ... (vezi toată discuția)
Pot radia un autovehicul fara a detine certificatul de inmatriculare al acestuia? bpardut bpardut Sunt prin in urmatoarea situatie, vreau sa radiez o masina cu care am avut accident si pe care am dato la dezmembrari auto. Impozitul il am platit la zi, ... (vezi toată discuția)