avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot radia un autovehicul fara a detine certificatul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot radia un autovehicul fara a detine certificatul de inmatriculare al acestuia?

Sunt prin in urmatoarea situatie, vreau sa radiez o masina cu care am avut accident si pe care am dato la dezmembrari auto.
Impozitul il am platit la zi, detin certificatul fiscal si cererea de radiere, cartea de identitatea a autovehiculului si placutele de inmatriculare. Dar problema apare ca u am certificatul de inmatriculare a masini, pur si simplu l-am pierdut. Ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:00, 10 Decembrie 2011
In principiu, se poate mai ales daca exista dovada ca a fost data la dezmembrari, daca nu , prin instanta .
Contactati personal SPR evidenta auto,detaliati succesiunea de evenimente,prezentati documentele care dovedesc dezmembrarea autovehicului .Autoritatea dupa ce verifica baza proprie de date,poate sa elibereze dovada in baza careia autoritatea fiscala dispune radierea auo
Detineti dovada de la unitatea unde ati predat autoturismul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez fiscal masina costelpandele costelpandele buna ziua in urma cu un am am cumparat o masina toate actele in regula am inscriso la primarie totul in regula dar in perioada urmatoare am avariato destul ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte alin-m alin-m Am mostenit de la tatal meu numai in acte un autoturism care nu mai exista (cred ca l-a dat la fier vechi), pentru care nu am nici un fel de acte (carte de ... (vezi toată discuția)
Masina neradiata in termen, cam de... 6 ani! cyan cyan am urmatoarea problema cu vechea masina. in 2006 convenisem cu cineva sa-i vand masina. dupa ce am scos-o de la fisc nu ne-am mai inteles la pret si tranzactia ... (vezi toată discuția)