avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Activitate favu

Activitate favu

buna ziua ,am lucrat la un magazin de legume fructe,la inceput totul a mers bine,pe parcurs au inceput certurile cu patronul magazinului pe motivul ca in fiecare lunase facea inventar si nu iesea,intro luna a iesit minus 30000,urmatoarea luna a iesit plus 9000,urmatoare luna minus 5500,si tot asa,cand isiaea demisia o colega zicea ca a furat ea,apoi zicea ca a gresit contabila la calculator a tinut-o tot asa,pana am scris si eu o demisie apoi cand a vazut-o a venit la mine si mi-a zis ca "daca acsa ma cert cu barbatul meu dau divort de el?"am mai stat o luna cand iar a venit la mine m-a luat in spate in magazie sia inceput irasi cearta din cauza ca aflase el de l o colega ca eu mai tin legatura cu o fosta colega care plecase si tot m acuz ca eu fur cu ea,ca daca nu vorbeam cu ea insemna ca furse nu-mai ia apoi mi-am dat demisia cand am dus demisiala birou a inceput acuzatiile si mai mult,in finalam iesit afara am predat cheia de la magazin la o colega si am plecat,urmatoarea tura nu am maifost la servici,am asteptat ziua de salar am fost la magazin s-mi faca lichidarea sinu au vrut sa mii dea.am facut reclamatie la ITM,l-am dat in acelasi timp si in judecata pe motiv ca nu-mi da banii si ca sunt acuzata pe nedrept de furt,intrebarea mea este CE PROBABILITATE AM SA PIERD PROCESUL DACA STIU CA AM FOST CORECTA SI DAUNE MORALE PT ASTA AM DREPTUL