avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acuzata de furt pe nedrept
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acuzata de furt pe nedrept

buna ziua ,am lucrat la un magazin de legume fructe,la inceput totul a mers bine,pe parcurs au inceput certurile cu patronul magazinului pe motivul ca in fiecare lunase facea inventar si nu iesea,intro luna a iesit minus 30000,urmatoarea luna a iesit plus 9000,urmatoare luna minus 5500,si tot asa,cand isiaea demisia o colega zicea ca a furat ea,apoi zicea ca a gresit contabila la calculator a tinut-o tot asa,pana am scris si eu o demisie apoi cand a vazut-o a venit la mine si mi-a zis ca "daca acsa ma cert cu barbatul meu dau divort de el?"am mai stat o luna cand iar a venit la mine m-a luat in spate in magazie sia inceput irasi cearta din cauza ca aflase el de l o colega ca eu mai tin legatura cu o fosta colega care plecase si tot m acuz ca eu fur cu ea,ca daca nu vorbeam cu ea insemna ca furse nu-mai ia apoi mi-am dat demisia cand am dus demisiala birou a inceput acuzatiile si mai mult,in finalam iesit afara am predat cheia de la magazin la o colega si am plecat,urmatoarea tura nu am maifost la servici,am asteptat ziua de salar am fost la magazin s-mi faca lichidarea sinu au vrut sa mii dea.am facut reclamatie la ITM,l-am dat in acelasi timp si in judecata pe motiv ca nu-mi da banii si ca sunt acuzata pe nedrept de furt,intrebarea mea este CE PROBABILITATE AM SA PIERD PROCESUL DACA STIU CA AM FOST CORECTA SI DAUNE MORALE PT ASTA AM DREPTUL
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 29 Ianuarie 2015
Nimeni nu va poate spune exact care sunt sansele intr-un astfel de litigiu. Totul depinde de administrarea probatoriului in cauza respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de gestiune Bmarinela Bmarinela Buna ziua,lucrez la un magazin de 3 ani jumate,nu am avut probleme cu inventarele la locul de munca pana in prezent,cand s-a facut un inventar pe magazin si pe ... (vezi toată discuția)
"furt" hypermarket sorin1992 sorin1992 Buna Ziua.Am fost acuzat eu si niste prieteni pe nedrept ca am furat din hypermarket Real si as dori sa stiu, daca, nu am iesit cu nimica din ... (vezi toată discuția)
Data in judecata pentru lipsa la inventar popa1185 popa1185 Buna ziua. V-as fi extrem de recunoscatoare daca m-ati ajuta cu o problema in care am intrat fara sa ma astept si fara nici o vina. Am sa va spun asa in mare. ... (vezi toată discuția)