avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate ioanaana

Activitate ioanaana

Răspuns la discuția Plata intretinere
De fiecare data imi da acelasi raspuns, si pe deasupra se si supara doamna si sustine sus si tare ca nu pot fi adaugate noi coloane in acel tabel.

Facturile mi le-a aratat si doamna caserita. Eu vreau sa vad afisat in acel tabel, toti locatarii sunt nemultumiti din acest punct de vedere.
Răspuns la discuția Plata intretinere
Buna ziua. Ne-am cumparat apartament intr-un bloc turn. Problema este ca in tabelul ce se afiseaza la avizier cu cheltuielile lunare la intretinere nu apare niciodata suma ce trebuie platita pentru lift. De exemplu, cheltuielile cu intretinerea pe luna decembrie sunt de 122 lei, dar daca adun toate sumele din tabel (apa, lumina..) ar fi de plata 90 lei. Diferente apar lunar. Am cerut de nenumarate ori explicatii la asociatie pentru aceste diferente si mi s-a spus ca reprezinta cheltuielile cu liftul, si in momentul in care am cerut sa se treaca aceasta cheltuiala in tabel mi s-a spus ca nu incape in tabel o noua coloana. Dupa parerea mea, acesta nu este un raspuns plauzibil. Cui as putea sa ma adresez pentru a rezolva aceasta problema? Multumesc!