avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Activitate danieladany

Activitate danieladany

Buna ziua,am o problema cu compania RDS-RCS am facut un contract de televiziune cu ei acum 2 ani si 6 luni prima data pentru tv. prin antena parabolica (deoarece nu aveau in zona aparatura necesara) dupa 2-3 zile au venit angajatii companiei cu oferta pentru antena prin cablu (clasica) care m-au asigurat ca pot face un alt contract iar cel vechi va fi automat inchis la cererea lor, totul bine si frumos pana la sfarsitul lunii cand s-au emis 2 facturi pentru 2 contracte identice pe acelasi nume si aceasi adresa. M-am dus la sediu sa rezolv problema si sa inchid amandoua contractele, domnisoara mi-a spus initial ca nu se poate inchide, dupa cateva amenintari si tipete s-a rezolvat...... a spus ca face o sesizare si vor fi anulate contractele. Pana in data de azi cand am primi o somatie de neplata de 358 RON in care specifica ca daca nu platesc ma dau in judecata, nu am mai stiut nimic de ei. Intrebarea mea este de ce nu s-a mai trimis nici o factura in acest timp de 2 ani si 6 luni? De ce nu au venit sa debranseze pana acum daca au vazut ca nu am platit ? Ce se intampla daca nu platesc ? Nu mi se pare normal asa ceva si vreau sa stiu daca pot face ceva.
Va multumesc.