avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura trimisa dupa 2 ani si 6 luni
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura trimisa dupa 2 ani si 6 luni

Buna ziua,am o problema cu compania RDS-RCS am facut un contract de televiziune cu ei acum 2 ani si 6 luni prima data pentru tv. prin antena parabolica (deoarece nu aveau in zona aparatura necesara) dupa 2-3 zile au venit angajatii companiei cu oferta pentru antena prin cablu (clasica) care m-au asigurat ca pot face un alt contract iar cel vechi va fi automat inchis la cererea lor, totul bine si frumos pana la sfarsitul lunii cand s-au emis 2 facturi pentru 2 contracte identice pe acelasi nume si aceasi adresa. M-am dus la sediu sa rezolv problema si sa inchid amandoua contractele, domnisoara mi-a spus initial ca nu se poate inchide, dupa cateva amenintari si tipete s-a rezolvat...... a spus ca face o sesizare si vor fi anulate contractele. Pana in data de azi cand am primi o somatie de neplata de 358 RON in care specifica ca daca nu platesc ma dau in judecata, nu am mai stiut nimic de ei. Intrebarea mea este de ce nu s-a mai trimis nici o factura in acest timp de 2 ani si 6 luni? De ce nu au venit sa debranseze pana acum daca au vazut ca nu am platit ? Ce se intampla daca nu platesc ? Nu mi se pare normal asa ceva si vreau sa stiu daca pot face ceva.
Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 30 Ianuarie 2015
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:34, 30 Ianuarie 2015
Daca va dau in judecata pentru suma respectiva, depuneti intampinare si documente cum ca exista un al doilea contract pe aceasi adresa si nume, la care ati platit. Nu puteti sa fiti taxat de 2 ori pentru acelasi serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de telefonie la schimbarea denumirii operatorului mar71a mar71a Pe scurt: Sunt abonat Cosmote. Daca se schimba firma pot fi obligat sa devin abonat Telekom? Eu nu am semnat contract cu Telekom. Este valabil si pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa de rebransare lumifatu lumifatu Buna ziua, Spuneti-mi va rog, taxa de rebransare la reteaua de cablu este legala?| Nici macar nu am fost debransata, ulterior ar fi trebuit sa solicit o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societatea de cablu marcelutza marcelutza Buna dimineata.Am nevoie de un sfat in legatura cu urmatoarea problema: Am fost abonat al unei societati de televiziune prin cablu(KATV se numea).Din ... (vezi toată discuția)