Buna ziua Dan Grecu.Fiind Asociatie de Proprietari constituita in anul1999,nu erea mai simplu sa se schimbe Acordul de asociere prin ANEXA? Asa de mult au fost preocupati admi.-ul si presedintele de bunul mers al A.P. Presedintele a aflat de la mine in anul 2010 de L.nr. 230/2007.Va dati seama cata carte are, de a trebuit sa treaca 4 ani pentru a intelege ceva din L.nr. 230/2007.Din anul 2010 tot iau legatura cu acest dinozaur numi pompos,,Serviciul Relatii cu Asociatii de Proprietari". Scurt si la obiect a fost raspunsul,,nu va convin hotararile si deciziile adunarii generale mergeti la judecatorie". Am vrut sa le arat cum au fost pacalite de admin.si pres.Raspuns:,,noi nu facem confruntari". Habar nu au ce sa controleze si ce trebuie sa valideze in urma controlului. Sunt in litigiu nu cu A.P. care nu are nicio vina ca pres. nu se ingrijeste de a informa A.P. Litigiul se refera la art. nr10 din L.nr. 230/2007 si art.nr.12 din H.1588/2007. Se arata in lege ,,daca nu se intruneste cvorumul pt.A.G sau A.G.E.se reconvoaca" si pres.spune locatarilor ,,aşa vrea ăsta". Ăsta fiind eu. Divergente intre mine si pres. sunt multe. Vă mulţumesc pentru atentie.
Buna dimi.elga50 .Multumesc pentru raspuns. Daca,nu exista casuta postala si presedintele refuza primirea documentelor trimise prin posta, iar la usa nu raspunde, ce se poate face??
A.P. are adresa postala si atat. Aveti dreptate. Dar cand A.P. a avut o spalatorie, unde in anii 80 se tineau sedinte si se incasa intretinerea, de ce nu se poate acum in anul 2015? Va raspund tot eu. Acea incapere este ocupata abuziv fara a se plati chirie, cum de altfel mai sunt 4 incaperi din care una este ocupata de presedinte. 4 ,,abuzivi" pot face diferenta la alegeri.Corect? Nu se poate rezolva conflictul amiabil. Tot ce i-am comunicat in scris referitor la activitatea asociatiei de proprietari, nu a avut niciun ecou. L.nr. 230/2007, numai este de actualitate.Trebuie modificata. Multe abuzuri ale presedintelui si administratorului, se fac sub umbrela ei.
Una este sa se faca un statut specific unei A.P.si alta este sa-l copieze de pe net si sa spuna ca l-a facut un jurist. Aici este marea poblema. L-am prins cu minciuna, pe presedinte.Mereu.
Cu riscul de a nu primi raspuns de la dv.Nu am problema cu becuri.Este simplu. A redus lumina pentru a nu se vedea si a nu se citi metoda de infiintare asociatiei de proprietari.
La punctul 4 din statutul prezentat, am spus sa se precizeze locul unde se vor desfasura activitatile A.P. Statutul prezentat, este un ,,model informativ" al ICDP. Repet am vrut sa prezint un statut personificat pentru condominiu nostru. Am fost refuzat de presedinte, spunand ,,numai e timp". Statutul a fost citit pana la art.4. a fost un simulacru de A.G.E. a A.P. Sunt multe de spus despre ce se intampla in aceasta asociatie. Va multumesc.
Buna ziua.Multumesc Dan Grecu. Detailez la postarea anterioara. Asociatia a fost constituita in anul 1999.La acea vreme,A.P., din nestiinta ,,organelor statului" si necunoasterea legislatiei de catre admin. si presedinte nu s-a eliberat inregistrarea fiscala, cu toate ca la art.7 ,,Înregistrarea la administratia financiara", din Ordinul nr. 139/n din11 Noiembrie 1997 se arata clar=documentele A.P. se depun la administratia financiara. Oare, judecatorul de la acea data nu cunostea acest aspect? Revin la anul2014, când la insistentele mele s-a tinut un simulacru de A.G.E. pentru ,,transformarea A.P. în asociatie de proprietari(?).Cum vine aceasta transformare? L.nr.230/2007, este o lege facuta de persoane, care probabil stau in vile si nu cunosc viata la bloc. La acea sedinta din 2014, tinuta intru-n spatiu insalubru la subsol. Ce credeti ca i-a trecut prin minte presedintelui? Din 3 becuri care luminau incaperea a intreupt unul.Fiind orele 20:00 nu a fost in stare sa citeasca cineva documentele care trbuiau semnate. Am intrebat mai multe persoane daca stiu ce au semnat. Raspuns: pai niste ,,acte".Presedintele a venit cu un statut(model) luat de pe internet.Eu am venit cu un statut elaborat de mine,unde specificam tot ce inseamna o A.P.serioasa.Presedintele a refuzat categoric sa-l citesca.În concluzie. Am refuzat sa semnez acele,,acte".Acum cand cer statutul si acordul de asocierere nu vrea sa le arate.Mai fac o precizare.Sunt deja in litigiu cu presedintele A.P. pentru ca nu da curs art.10 din L.nr. 230/2007.Multumesc pentru atentie.
Buna ziua.In L. nr.230/2007, referitor la sediul A.P., nu se face diferentiere intre sediul social sau punct de lucru. Se spune pur si simplu sediu. La constituirea A.P. anul trecut, i-am spus presedintelui sa treaca in statut ,, punctul de lucru al A.P."Nimic altceva decât locul unde A.P. desfa soara activitati specifice.Nu a vrut, eu nesemnând acordul de asociere. Am facut cere de intrare in asociatia de proprietari in luna decembrie, dar numai dupa ce i-mi pune la dispozitie statutul si acordul de asociera.Este corect cum am procedat? Va multumesc.