avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate paul23trifan

Activitate paul23trifan

Bună seara.Dețin permis de conducere eliberat în spania și mi sa furat pe teritoriul româniei, momentan sunt în România, mi se poate elibera in România? Ce trebuie sa fac?Vă mulțumesc anticipat
Răspuns la discuția Drepturi părintești
o actiune in instanta in ce tara trebuie sa o fac ???
buna ziua,prietena mea a parasit domiciliul cu copilul minor in varsta de 1 an,sa intamplat in anul 2013,acum copilul are varsta de 2 ani si 6 luni.dupa ceva timp am aflat ca este in spania,am mers dupa ei si nu am putut rezolva nimic,decat ca m.am ales cu o noapte de arest la politie,dupa o discutie ce am avut cu mama copilului.dupa aceea eu am parasit spania,am fost o perioada plecat in alta tara,dar tineam legatura prin telefon.de 5 luni nu.mi mai raspunde la telefon,ba chiar si.a schimbat numarul.mama copilului practica prostitutia in spania si e consumatoare de substante ilegale(martora bona copilui),pasaportul copilui a expirat si locuieste ilegal,neavand de la mine nici o procura ca putea iesi din tara............va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un sfat sau ma puteti indruma ce pot face pentru a putea cere custodia copilui sau macar sa pot comunica cu el si sa.l vad.va multumesc anticipat