buna ziua,prietena mea a parasit domiciliul cu copilul minor in varsta de 1 an,sa intamplat in anul 2013,acum copilul are varsta de 2 ani si 6 luni.dupa ceva timp am aflat ca este in spania,am mers dupa ei si nu am putut rezolva nimic,decat ca m.am ales cu o noapte de arest la politie,dupa o discutie ce am avut cu mama copilului.dupa aceea eu am parasit spania,am fost o perioada plecat in alta tara,dar tineam legatura prin telefon.de 5 luni nu.mi mai raspunde la telefon,ba chiar si.a schimbat numarul.mama copilului practica prostitutia in spania si e consumatoare de substante ilegale(martora bona copilui),pasaportul copilui a expirat si locuieste ilegal,neavand de la mine nici o procura ca putea iesi din tara............va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un sfat sau ma puteti indruma ce pot face pentru a putea cere custodia copilui sau macar sa pot comunica cu el si sa.l vad.va multumesc anticipat
Trebuie sa faceti o actiune in instanta pentru stabilirea autoritatii parintesti si sa solicitati program de vizitare copil. Apoi aveti si alte alternative, contactati un avocat pentru a va ajuta.