drmp a scris:
@Trandafir2
Referitor la recomandarea facuta de dl. avocat Dan Popescu referitoarea la o plangere avand ca obiect infractiunea de hartuire, aceasta s-ar putea dovedi utila in sensul ca politia ar urma sa-l audieze pe respectivul vecin cu privire la montarea acelei camere si eventual ar conduce la repozitionarea acesteia. Pe de alta parte insa ma gandesc ca, daca cineva ar dori "sa supravegheze" cu o camera video, ar face-o intr-un mod cat mai discret. Or orientarea camerei intr-un mod evident catre "curtea ori accesul in casa" user-ului Dorinache ar putea duce cu gandul la o avertizare de tipul "te vad, deci lasa-ma in pace", iar camera s-ar putea sa nici nu fie reala. Acestea sunt insa simple supozitii. Poate user-ul va dori sa revina pe forum.
Asta vreau si eu, ca vecinul meu sa-si repozitioneze camera mai jos,doar atat.
Or orientarea camerei intr-un mod evident catre "curtea ori accesul in casa" user-ului Dorinache ar putea duce cu gandul la o avertizare de tipul "te vad, deci lasa-ma in pace", iar camera s-ar putea sa nici nu fie reala.
Si daca ''ma vede'' in curtea mea ,cu aceasta camera,care este reala si chiar de ultima generatie ,
este legal ?
Credeti-ma este reala si este destul de sofisticata,(
[ link extern ] ).
Va multumesc