avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Activitate APPAH

Activitate APPAH

multumesc.

nu vad sensul de a pastra un membru care nu are niciun fel de implicare in activitatea sau scopurile asociatiei.din contra..:(

conform AC respectivul membru face parte din Adunarea generala si consiliul director in calitate de membru cu drept de vot.

conform legilor trb sa fim 3 persoane. trb. sa adaguam un nou membru pt a-i lua locul in Adunarea generala si consiliul director membrului pe care vrem sa il excludem? acesta modificare trb. inregistrata si la judecatorie (acceptarea unui nou membru si modificarea AD si a consiliul director)?
Buna ziua.
Dorim sa schimbam/excludem unul din cei 3 membri fondatori pt. lipsa de activitate. O alta persoana ii va lua locul caci conform legilor si statutului trb. sa fim 3 membri fondatori. Persoana care urmeaza a fi exclusa/mutata a oprit orice comunicare cu noi, deci nu doreste nici macar sa faca o cerere de retragere.
Intreb. mele sunt:
1. ce trb sa facem pt a exculde/schimba membrul inactiv?
2. trb. sa modificam stautul si actul constitutiv? asta inseamna ca trb. sa urmam procedurile de la infiintare? si pana cand decizia instantei va fi comunicata noi avem activitatea suspendata?