precizez ca la casatorie am ales amandoi "regimul comunitatii legale de bunuri ".Sotul a incercat sa ma treaca la banca ca si co-proprietar dar cei de la banca au raspuns ca acest lucru nu se poate timp de 5 ani din cauza fondului de garantare:
FNGCIMM: Finantatorul remite Beneficiarului un exemplar original al contractului de garantare si efectueaza formalitatile de inscriere in cartea funciara a ipotecii de rang I asupra imobilului achizitionat din credit si de notare a interdictiei de vanzare a acesteia pe o perioada de 5 ani si a interdictiei de grevare cu alte sarcini pe toata durata garantiei.
cred ca singura varianta ar fi inregistrarea mea ca si coplatitor pentru credit..
eram curioasa daca exista o alta alternativa ce se poate face la notar, dar nu cred ca exista.
Sotul meu a achizitionat o casa prin programul "prima casa" cu o luna inainte sa ne casatorim. Exista vreo solutie prin care am putea sa fim amandoi proprietari? Din ce am inteles de la banca: timp de 5 ani nu putem face nimic in aceasta privinta.