va multumesc pnt raspunsuri...momentan nu sunt dat in judecata,sunt doar amenitat ca voi fi dat in judecata, eu intreb aceste lucruri deoarece vorbind cu administratora blocului despre suma pe care o am de plata respectiv 8000 lei care este afisata la tabelul de intretinere, fara a fi incluse si penalizarile,ne avand rubrica de penalizari pe tabelul de intretinere.eu am intrebato pe doamna administratora daca aduc suma asta de 8000 de lei raman pe zero la intretinere, la care mi sa raspuns ca eu ca sa ajung pe zero trebuie sa aduc in jur de 12000 de lei..si asta nu mi se pare normal adica penalizari de 4000 de lei . pnt asta vreau o expertiza.prea multe penalizari, nu ezista rubrica de penalizari la tabel, si nimeni nu stie cata penalizare are sau oare se pun in functie de cat esti de smecher sau prost..va multumesc
buna ziua sunt restantier de 2 ani de zile si am si eu o intrebare.este normal la o suma restanta de 8000 lei sa mi se aplice o penalizare de 4000 lei...aceste penalizari nu trebuiesc afisate pe tabloul de intretinere? astept un raspuns va multumesc