In 2015 am adjudecat un imobil la rosu .La adjudecare , debitorul a fost sunat de catre executor pentru a stabili data punerei in posesie a imobilului.In urma discutiei telefonice , debitorul nu a dorit sa mai participe , argumentand ca el "l-a predat" bancii cu 2 ani in urma , si nu il mai intereseaza nimic,sa-l stapanim sanatosi.
Dupa intabularea dreptului de proprietate , am intrat si in imobil , cu ajutorul cheii lasate la vecinul alaturat.
Acum dupa 2 ani , dupa ce am finalizat constructia , am decis sa vand imobilul , dar am constatat ca la notariat imi trebuie acest document de punere in posesie Imobilul nu a fost locuit de nimeni , decat de noi dupa finalizarea constructiei(finisaje).Deci nu aveam pe cine sa evacuam.Am avut refuzul debitorului,din punctul lui de vedere , nu l-a mai interesat.
.
Cum reusesc sa ies din aceasta situatie ?
As avea urmatoarea nelamurire .
Sunt profesor in invatamantul primar , conform normelor comunicate de unitatea de invatamant , trebuie sa stam 8 ore la munca din care 4 sa fie activitatea de predare .
Intr-o buna zi , am intarziat la servici 5 min , fapt ce a dus la taierea unei ore de la plata .In ziua de salariu , am constatat ca suma acelei ore este echivalentul salariului brut /72 ore (16 ore x 4 saptamani).
Pana la urma care este adevarul ? Muncim 8 ore dar suntem platiti 4 /zi ?