in ce conditii se poate supraveghea nr de tel de catre institutii ? adica tot se ocupa ei de asa ceva... macar nu se poate si intr-un caz de asta sa supravegheze ? asta pt a obtine probe.
problema este ca nu avem dovezi, inregistrari, etc. Legiuitorul va lua de buna plangerea sau este nevoie sa apelez la alte institutii pt supraveghere gsm ?
Buna seara, problema noastra este urmatoarea : sunt casatorit de scurt timp cu sotia , care are o fetita de 13 ani dintr-o casatorie anterioara. Motivul principal de divort a fost agresiune fizica si verbala din partea fostului sot. Divortul s-a pronuntat in 9 decembrie 2014, definitiva a venit in februarie 2015. Fetita a ales sa stea cu mama ei. In 6 iunie ne-am casatorit noi. Inca din trecut si pana in prezent fostul sot al doamnei mele o ameninta de moarte. De curand, de cand nu mai are contact cu ea, o ameninta pe ea si pe mine in acelasi mod (greu de descris) prin intermediul fetitei, pe care o suna repetat , nu ca sa o intrebe ce face fetita ci ce face mama , unde umbla , de ce s-a casatorit , samd. Care ar fi modalitatea legala de a i se mustra comportamentul acestui om , numit tata ?, deoarece nu credem ca prin a stresa fetita aproape zilnic este un lucru normal. Mai mult , vocabularul lui in convorbirile cu fetita sunt departe de bunul simt al unui tata responsabil . Eu personal am considerat pana in acest moment ca nu ar fi bine sa intervin in vreun fel in aceasta situatie, fiind vorba de perceptia fetitei fata de viata, chiar nu vreau sa vada ca sunt vreun nebun....cu toate ca uman vorbind m-am abtinut cu greu , pt ca a vazut destule deja la viata ei. Concluzia este ca as prefera sa iau masuri legal. Ne ajuta protectia copilului pt al linistii, sau este nevoie de plangere la Politie ?
Multumesc pt raspunsuri. Este absolut frustrant. Ma gandeam ca exista audiente, sau ceva de genul la judecator. Chiar am nevoie de detasarea de aceasta problema din trecutul meu.
Buna. Am o sentinta de divort pronuntata in 10 decembrie 2014. Pana astazi nu am primit acasa comunicarea . Saptamana trecuta in 27 ianuarie 2015 am depus o petitie pentru rezolvarea problemei. Astazi am intrebat in ce stadiu se afla petitia si mi sa raspuns ca totul depinde de judecator .
Ce alte cai mai sunt pentru urgentarea problemei ?