avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta de divort pronuntata in decembrie 2014 si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta de divort pronuntata in decembrie 2014 si necomunicata pana în prezent

Buna. Am o sentinta de divort pronuntata in 10 decembrie 2014. Pana astazi nu am primit acasa comunicarea . Saptamana trecuta in 27 ianuarie 2015 am depus o petitie pentru rezolvarea problemei. Astazi am intrebat in ce stadiu se afla petitia si mi sa raspuns ca totul depinde de judecator .
Ce alte cai mai sunt pentru urgentarea problemei ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:44, 3 Februarie 2015
Formulati o cerere de urgentare a redactarii hotararii.
multumesc pt raspuns rapid. Asta incercam sa spun ca am depus deja acea cerere. De aici ce se mai poate face ?
Trebuie sa asteptati. Vi se va comunica dupa redactare.
Nu puteti decat sa asteptati,sunt frecvente cazurile in care redactarea unor hotarari a durat si 5-6 luni asa ca dvs sunteti in grafic.:D
Multumesc pt raspunsuri. Este absolut frustrant. Ma gandeam ca exista audiente, sau ceva de genul la judecator. Chiar am nevoie de detasarea de aceasta problema din trecutul meu.

Alte discuții în legătură

Redactare hotarare judecatoreasca ROBEEMILIA ROBEEMILIA Ce mai pot face pt urgentarea redactarii unei hot judec emisa in 07.04.2015 pt plata pensiei de intretinere? In dec2014 a fost inregistrata cererea , in ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de concediere gabosiistvan gabosiistvan Buna. Este vorba de o decizie de concediere, pe care am contestat-o la tribunal si in data de 26 mai 2009 contestatia a fost admisa. De aici din cate stiu ar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma unui proces de partaj solutia pe scurt a fost ... Aura Daniela Aura Daniela Buna ziua! In urma unui proces de partaj solutia pe scurt a fost data pe data de 29.04.2022, urmand a fi pusa la dispozitia partilor prin intermediul grefei ... (vezi toată discuția)