avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Redactare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Redactare hotarare judecatoreasca

Ce mai pot face pt urgentarea redactarii unei hot judec emisa in 07.04.2015 pt plata pensiei de intretinere?

In dec2014 a fost inregistrata cererea , in apr2015 s-a emis hotararea, in iulie 2015 la inceputul lunii am depus cerere de urgentare.

Pensia de intretinere este sistata din nov 2014, copilul are 20 ani si a fost necesar sa demonstram in instanta ca isi continua studiile.

Multumim!

Daca ati adresat cerere oficiala la presedintele de instanta care a dispus hotararea,asteptati redactarea acesteia
Mai puteti formula o cerere si la CSM-Inspectia Judiciara.
Nu vreau sa va dezamagesc dar dvs credeti ca o hotarare se motiveaza in 2-3 luni de la data pronuntarii ?Sunt frecvente situatii in care motivarea a durat si un an sau mai mult,asa ca inarmati-va cu rabdare:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie de plata credit contractat de fostul sot dupa divort mihasava35 mihasava35 Buna seara...Am divortat de sotul meu.In data de 24 aprilie 2016,Instanta a hotarat desfacerea casatoriei,plus pensie de intretinere pt cel mic,incepand cu ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort pronuntata in decembrie 2014 si necomunicata pana în prezent iphoneuser iphoneuser Buna. Am o sentinta de divort pronuntata in 10 decembrie 2014. Pana astazi nu am primit acasa comunicarea . Saptamana trecuta in 27 ianuarie 2015 am depus o ... (vezi toată discuția)
Sentinta nemotivata de mai mult de 5 luni Cris1971 Cris1971 Buna ziua, ce ma sfatuiti sa fac in cazul in care sentinta de marire pensie intretinere nu a fost motivata inca? Am trimis inscris in care am cerut respectuos ... (vezi toată discuția)