Buna...sunt angajata de 9 luni din care pe cartea de munca am 7 luni.Bun asta nui mare bai...in fiecare luna trebuie sa cer bani,nu mi da la timp cum a fost intelegerea.Find un magazin mic de cartier iam spus sa imi deie jumi juma in data de 15 si 30.Acuma vad ca se fac ca ploua tot imi spun k nu au banii k au de platit rata lor si marfa.Partea interesanta este k seful a mers in strainatate 2 saptamani si tot nu au bani.La inceputul anului acesta am fost acuzata si de colega mea de serviciu de furt k fur produse si bani din magazin.Au fost la preot si m-am jurat k nu am luat plus k am si dovezi audio cum vorbeste colega ca mio face si ca ma imbarliga ea si multe vorbe urate la adresa mea.Pe sefi iam lamurit k nu am furat dar ea find barfitoarea cartierului toti au aflat,am vrut sa chem politia dar faceam rau la magazin.Nu au camere de luat vederi,marfa nu e in regula....etc...Cat a fost dus seful in strainatate iam facut eu in loc si spre uimirea mea ma suna sefa si ma intreaba daca in data de 30.01.2015 dansa a stat cu mine la inchiderea magazinului si a stat....dupa il aud pe sefu pe fundal k undei foaia u ce bani am dat din casa si k nu sunt cati bani se facea deobicei.dupa l-am auzit k a spus k ma da afara k e satul de astea.In ziua aceia de sambata 30.01.2015 a venit sefa a bagat mana in sertar si a luat bani fara sa ma lase sai numar eu si dansa mia dat o suma cam mica.Nu stiu ce sa ma fac.Ei sunt renumiti pentru...k nu platesc angajati si ii pun sa isi ieie produse k nu platesc darile la stat ale angajatilor si semnaturi in acte in locul angajatilor.....sper k aveti rabdare sa cititi si va rog ajutatima cu un raspuns