Multumesc! Inca un mic detaliu, astazi mi-au fost trimisi toti banii de pe card catre acest cabinet de executori. Absolut toti banii, nu o treima, doua...
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:
Formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de la primirea somatiei. Luati legatura cu un avocat intrucat e necesara o prezentare detaliata a situatiei de fapt si a contractului incheiat.
Am primit astazi o citatie din partea unei banci unde am facut un credit de nevoi personale acum 3 ani, de cand a inceput pandemia eu am ramas fara loc de munca, nu am mai putut achita. Iar cand am luat legatura cu ei, mi-au spus ca au incheiat contractul, mi-au dat un numar de telefon unde sa sun, iar de cate ori am sunat, nu mi-a raspuns nimeni.
Astazi am primit o citatie numita "somatie mobiliara". Eu cand am facut creditul nu aveam nimic pe numele meu, cum nu am nici acum, daca imi puteti da niste detalii cu ce as putea sa fac, am citit ca nu pot ataca decizia, ceea ce mi se pare ciudat.
Am lucrat timp de 8 ani la o firma, iar anul acesta in ianuarie, aceasta s-a desfintat. Din momentul in care s-a incheiat cartea de munca, am un termen anume pentru a intra in somaj? Din cate am inteles la cineva, am la dispozitie 15 zile de la incetarea cartii de munca, pentru a depune actele la fortele de munca pentru indemnizatia de somaj. Este adevarat?
Iar daca firma s-a inchis, cartea mea de munca mai functioneaza? Din cate am inteles la fosta patroana, mai are de platit o suma de bani pentru ea, dar firma este inchisa. Iar la cartea de munca, se plateste cu o luna in urma? Adica pe ianuarie, se plateste in februarie?