avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Am primit astazi o citatie din partea unei ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Am primit astazi o citatie din partea unei banci unde ...

Buna ziua!

Am primit astazi o citatie din partea unei banci unde am facut un credit de nevoi personale acum 3 ani, de cand a inceput pandemia eu am ramas fara loc de munca, nu am mai putut achita. Iar cand am luat legatura cu ei, mi-au spus ca au incheiat contractul, mi-au dat un numar de telefon unde sa sun, iar de cate ori am sunat, nu mi-a raspuns nimeni.

Astazi am primit o citatie numita "somatie mobiliara". Eu cand am facut creditul nu aveam nimic pe numele meu, cum nu am nici acum, daca imi puteti da niste detalii cu ce as putea sa fac, am citit ca nu pot ataca decizia, ceea ce mi se pare ciudat.
Formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de la primirea somatiei. Luati legatura cu un avocat intrucat e necesara o prezentare detaliata a situatiei de fapt si a contractului incheiat.
Multumesc! Inca un mic detaliu, astazi mi-au fost trimisi toti banii de pe card catre acest cabinet de executori. Absolut toti banii, nu o treima, doua...

Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:

Formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de la primirea somatiei. Luati legatura cu un avocat intrucat e necesara o prezentare detaliata a situatiei de fapt si a contractului incheiat.

Acest aspect constituie inca un motiv de contestație la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea executarii silite OlDumitra OlDumitra In urma unui credit neachitata, am primit o instiintare de poprire din partea unui executor judecatoresc. O somatie mobiliara. 1. Ce este o somatie mobiliara ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt cheltuieli de judecata caradis caradis Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Am sa dau cuiva cheltuieli de judecata 8800 ron, si a cerut executare silita mobiliara. Fara ca in somatie sa ma anunte vreun ... (vezi toată discuția)
Citatie asociatie avocatura recuperare creanta yceblue yceblue Buna ziua. Doresc o informatie in legatura cu o citatie primita de la o asociatie de avocatura de aprox 4 zile .. Acesta citatie , face subiectul unui card ... (vezi toată discuția)