avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Activitate Saba2015

Activitate Saba2015

Răspuns la discuția Concediu de studii cadre militare
Da multumesc Cornelcz! mi-ai dat o inf utila legat de facultate...la mine asta e o problema, ca facultatea care o urmez in prezent nu are nicio legatura cu activitatea pe care o desfasor! dar voi analiza si actul normativ mentionat de tine sa vad daca gasesc o "portita"
Răspuns la discuția Concediu de studii cadre militare
Am cautat si eu acest Ordin al ministrului apararii nationale nr. M104/1999 art.7 in monitorul oficial dar nu am gasit niciun ordin cu acest nr.

multumesc cornelcz pt raspunsul tau dar ai putea sa-mi precizezi si baza legala in care ai facut raportul? eu cu cine am vb de la resurse mi-a precizat ca nu mi se acorda acest concediu de studii pt ca facultatea pe care o urmez nu este in "folosul unutatii" adica pt activitatea pe care o desfasor si sincer, nu cred din moment ce Lg.80/95 art.14 precizeaza de acest drept.

multumesc freeelis pt mesaje! sper sa gasesc baza legala de acordare a concediului de studii in cazul unui refuz din partea conducerii unitatii!
Răspuns la discuția Concediu de studii cadre militare
Am verificat si hotararea mentionata mai sus dar nu precizeaza nimic cu privire la regulile de acordare a concediilor de studiu
Buna ziua! Ma intereseaza care este baza legala acordarii concediilor de studii cadrelor militare. Am gasit actele normative precum Legea 138/1999 art.67 (partial valabila) si Legea nr. 80 din 11 iulie 1995 art.14, dar nu am gasit hotararea de guvern care precizeaza durata si regulile de acordare a concediului de odihna, concediului de odihna suplimentar şi a concediului de studii precizat in art.14 alin 2. din Lg.80/1995. Va multumesc