Buna ziua,va rog sa ma ajutati .De luni 09.02.2015 trebui sa reincep lucru la un supermarket (postul pe care m-au angajat a fost de sef magazin si de pe acelasi post am si plecat) Le-am comunicat verbal de o luna si jumatate ca in aceasta data trebuie sa revin la lucru si am intrebat care sunt procedurile (aflase de la alte mamici ca inainte sa incep trebuie sa fac o cerere in care sa ii anunt revenirea mea),mi s-a comunicat ca trebuie sa imi fac fisa medicala si sa fac cererea dar am timp s-o predat si cand incep lucru.Luni seara am fost sunata si mi s-a cerut cererea,bineinteles le-am duso.Aseara am fost anunta ca trebuie sa preiau magazinul dar nu este acelasi de unde am plecat si nici macar in acelasi oras.Va rog sa imi spuneti au voie sa ma transfer la alt magazin in alt oras desi magazinul in care am lucrat functioneaza? Mi s-a mai comunicat ca postul pe care am lucrat s-a desfiintat,dar totusi in magazin sunt angajati 2 persoane care au aceeasi functie de sef magazin cum l-am avut si eu.