avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Activitate luana1982

Activitate luana1982

nu e contestatie la executare.cititi va rog mai atent
Buna ziua!am si eu o problema,va rog:
am castigat un proces de granituire,insa avocatul,facand documentatie pt proces,a scris gresit proprietarii,in loc de numele copiilor,a pus numele parintilor.Mai departe,am apelat la executor ,dar problema era aceeasi,fapt pt care cel cu care eram in proces a cerut anularea executarii.Am primit apoi de la judecatorie plic precum ca s-a anulat executarea si sunt obligati sa platim avocatul si taxa jud de timbru.
Cum pot formula cererea de apel,pe ce baza?Am vreo sansa?
Multumesc anticipat
da,voi intreba si acolo.multumesc mult de tot
multumesc mult pt raspuns!
din sept 2014 fac cursui din acelea gratuite finantate de UE.MA AJUTA CU CEVA?"u) au beneficiat de concediu fara plata pentru a participa la cursuri de formare si perfectionare profesionala din initiativa angajatorului sau la care acesta si-a dat acordul, organizate in conditiile legii;
Pot beneficia de indemnizatie daca redeschid acum PFA-UL?
Buna seara!

Va rog mult ajutati-ma si pe mine. Sunt foarte ingrijorata. Am un PFA suspendat pe 3 ani, care se implinesc in mai 2015. Acum sunt insarcinata in 4 saptamani. Pot beneficia de indemnizatie daca redeschid acum PFA-UL?

CE ALTCEVA AS PUTEA FACE CA SA BENEFICIEZ DE INDEMNIZATIE, ca MA DESCURC FOARTE greu si PFA-UL MERGE FOARTE PROST, DAR....Multumesc mult
multumesc!
astept si alte opinii!
Buna seara!
Am si eu o intrebare,va rog:
In urma cu vreo 3 ani am primit niste notificari de poprire pe conturi.Nu s-a intamplat nimic,nu aveam bani.
Acum am urmat un curs finantat de UE si trebuie sa primesc o mica subventie,posibil prin cont bancar.
Imi voi deschide un cont nou.
Intrebarea este:imi pot fii popriti acesti bani?S-a prescris datoria sau poprirea nu se prescrie?Am citi ca anumite sume nu se popresc,de la UE,SAU DOAR CELE NERAMBURSABILE?
MII DE MULTUMIRI!!!!!!!!!