avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita-poprire cont subventii europene
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita-poprire cont subventii europene

Buna seara!
Am si eu o intrebare,va rog:
In urma cu vreo 3 ani am primit niste notificari de poprire pe conturi.Nu s-a intamplat nimic,nu aveam bani.
Acum am urmat un curs finantat de UE si trebuie sa primesc o mica subventie,posibil prin cont bancar.
Imi voi deschide un cont nou.
Intrebarea este:imi pot fii popriti acesti bani?S-a prescris datoria sau poprirea nu se prescrie?Am citi ca anumite sume nu se popresc,de la UE,SAU DOAR CELE NERAMBURSABILE?
MII DE MULTUMIRI!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: luana1982 , utilizator 17:39, 10 Februarie 2015
1.Probabil executarea silit- este perimată
2. Dacă veți deschide un cont nou, acesta nu este supus popririi decât dacă se va emite o nouă adresă de poprire, ulterior deschiderii contului.
3. Fiind o executare silită pe vechiul cod de procedură, dacă subvenția vine din bugetul de stat, teoretic este supusă popririi.
multumesc!
astept si alte opinii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume poprite laur2013 laur2013 am primit un credit in contul meu bancar care este are poprire.Pot avea acces la suma respectiva sau la o parte din ea? (vezi toată discuția)
Despre prescrierea dreptului de a cere ex.silita ContSters288491 ContSters288491 Buna ziua, Doresc sa va intreb despre o poprire din 2009 pe contul de salar ... Ce se intampla daca nu cer in instanta prescrierea? Poprirea ramane pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit nevoi personale popa_v popa_v Buna ziua! Azi, am primit executare silita pentru un credit de nevoi personale. Singurul venit e salariul pe care mai am 2 exec silite. Dar, de la 1 sept. ... (vezi toată discuția)