avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita-poprire cont subventii europene
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita-poprire cont subventii europene

Buna seara!
Am si eu o intrebare,va rog:
In urma cu vreo 3 ani am primit niste notificari de poprire pe conturi.Nu s-a intamplat nimic,nu aveam bani.
Acum am urmat un curs finantat de UE si trebuie sa primesc o mica subventie,posibil prin cont bancar.
Imi voi deschide un cont nou.
Intrebarea este:imi pot fii popriti acesti bani?S-a prescris datoria sau poprirea nu se prescrie?Am citi ca anumite sume nu se popresc,de la UE,SAU DOAR CELE NERAMBURSABILE?
MII DE MULTUMIRI!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: luana1982 , utilizator 17:39, 10 Februarie 2015
1.Probabil executarea silit- este perimată
2. Dacă veți deschide un cont nou, acesta nu este supus popririi decât dacă se va emite o nouă adresă de poprire, ulterior deschiderii contului.
3. Fiind o executare silită pe vechiul cod de procedură, dacă subvenția vine din bugetul de stat, teoretic este supusă popririi.
multumesc!
astept si alte opinii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume poprite laur2013 laur2013 am primit un credit in contul meu bancar care este are poprire.Pot avea acces la suma respectiva sau la o parte din ea? (vezi toată discuția)
Despre prescrierea dreptului de a cere ex.silita ContSters288491 ContSters288491 Buna ziua, Doresc sa va intreb despre o poprire din 2009 pe contul de salar ... Ce se intampla daca nu cer in instanta prescrierea? Poprirea ramane pe ... (vezi toată discuția)
Prescriptia / perimarea executarii silite utilizator nou utilizator nou Am luat un credit de nevoi personale de 10 mii euro de la BRD , far agiranti sau garantii , numai pe baza adeverintei de salar pe care era atunci trecuta suma ... (vezi toată discuția)