avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate aoctavian73

Activitate aoctavian73

Răspuns la discuția tulburarea linistii in bloc
Este indreptatit atata timp cat ar auzi toti cainii de pe scara..mai ales este unu care latra continuu..dar el aude doar pe al meu ...atunci aude doar ce vrea si nu este indreptatit. Si in alta ordine de idei eu am cerut o parere competenta nu bagare inseama.
Buna Ziua
De curand am primit de la Primaria Mangalia o solicitare prin care sa m prezint la primarie cu contractul de inchiriere(pe care il au si ei prin servicu SPAS) ca sa imi calculeze valoarea impozitului anual la locuinta ANL inchiriata.
Aceasta solicitare scrie ca este in baza prevederilor art 249/2003 alin 3 legea 571/2003 si prevederile HG 44/2004 partea 249 prim pct.16.17. alin 1.2 si 3.
Citind acele articole am vazu ca face referire la persoane juridice in principal, dar ei se leaga de doua cuvinte din articol " utilizatorul final"
Am fost in audienta la primar si acolo mi-a zis ca a venit la primaria curtea de conturi si ia obligat sa ne ceara pe ultimi 3 ani impozitul plus majorari de intarziere.
Cum pot face sa impiedic aceasta solicitare (nelegala din partea mea) sau sa putem plati pe anul in curs ,iar din urma sa se descurce primaria ca a fost vina ei.
Eu am luat o hartie de la taxe si impozite prin care se scrie ca nu am datorii in anii din urma. Iar ca mine mai sunt 300 de apartament in mangalia.