avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate tulburarea linistii in bloc
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

tulburarea linistii in bloc

Vecin rauvoitor. Cum pot face sa opresc un vecin pt a nu mai face sesizari la politia locala pt latratul cainelui meu in conditiile in care pe scara sunt mai multi caini care latra mai mult si mai tare dar doar al meu il deranjeaza iar in urma sesizarilor facute politia locala a luat declaratii de la diferiti vecini care nu au caini si care au declarat ca ei nu aud si nu ai deranjeaza cainele meu. acest raspuns a fost transmis si vecinului dar degeaba, el aude...
Ultima modificare: Luni, 4 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:56, 4 Iunie 2018
Si vecinul este indreptatit in pretentie sa aibe liniste
Nici dv nu v-ar conveni sa aveti un vecin care repara incaltaminte sau asculta muzica la volum mare
Este indreptatit atata timp cat ar auzi toti cainii de pe scara..mai ales este unu care latra continuu..dar el aude doar pe al meu ...atunci aude doar ce vrea si nu este indreptatit. Si in alta ordine de idei eu am cerut o parere competenta nu bagare inseama.
1-Rugam respectati regulamentul forumului si exprimati-va decent fara atac la persoana
2-Dv ar trebui sa intelegeti ca nu va alegeti vecinii
Unii vecini sunt in etate,altii pot avea diferite afectiuni,fobii
Exista persoane care nu suporta animalele de companie
Exista vecini care pe criterii de asimpatie fata de stapan invoca prejudicii generate de animalele de companie detinute de acestia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detinere caine in apartament adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: detin un catie de talie mica in varsta de 13 ani in locuinta proprietate personala.Cainele nu este periculos dar la fel ... (vezi toată discuția)
Am si eu o mare problema. mai exact stau la casa, si am probleme ... Claudiu1702 Claudiu1702 Am si eu o mare problema. Mai exact stau la casa, si am probleme cu vecinul din spate. Mai exact e foarte deranjat de faptul ca imi latra cainele. Cainele e un ... (vezi toată discuția)
Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa mi-l aduc mie la apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)