avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate oltean45

Activitate oltean45

Răspuns la discuția plata dauna
va multumesc pentru sfaturile dumneavoastra si mai am o intrebare daca sotiei ii plateste 800 lei din care ii trage 400 de ce pe statul de plata apare suma de 600 si ceva de lai este legal?
in acest caz care pot fii urmarile pentru sotia mea ?
nu a completat nici o hartie iar acum de cateori daucem in discutie sa ne calculeze suma ce i-a retinuto nici nu vrea sa stea la discuti in repetate randuri i-am cerut sa ne dea o hartie cu suma ce a retinut-o dar nu vrea acest lucru intradevar a fost in instanta cu ITM si dupa acea a inceput sa ii retina bani ca ma gandesc si la posibilitatea ca dupa ce isi retine banii sa o dea in judecata si sa mai platim inca o data suma respectiva

itm mures a fost in instanta cu itm iar judecatoria a considerat ca nu sunt dovezi ca sa conteste procesul verbal

domnul respectiv ne-a spus ca amenda a fost de 10000 lei dar nu vrea sa ne arete procesul verbal si chitanta cu ce a platit din salariul de 800 ii retine 400 si pana acuma am platit 7600
si nu vrea sa ne dea in scris ce suma am platit si ne teama ca va recurge la instanta si nu va recunoastee suma platita pana acuma mentionez ca suma este retinuta fara ordin judecatoresc si fara nici un act

dar cum poate sa recupereze amenda pe cale legala? pana acuma i-a oprit o anumita suma dar a inceput sa aiba o comportare necivilizata si stressanta la servici iar sotia doreste sa isi schimbe locul de munca deoarece a devenit imposibil de suportat

Discuție plata dauna
patronul sotiei mele a fost amendat de catre ITM pentru ca a gresit data angajarii in declaratie iar acesta isi recupereaza amenda din salar dar fara sa dea nici o hartie pentru banii retinuti ce ne sfatuiti sa facem pentru ca daca sotia pleaca de la el chiar daca a platit bani nu avem nici o dovada in acest sens?