avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Activitate Ancalxndr

Activitate Ancalxndr

mi-a luat vreo doua nopti pline studiu si cercetare. In urma deciziei mi-am dat seama ca as fi fost un bun avocat :))
@hehehe pentru lau68 viata e doar in alb/negru, probabil nu e genul de om care sa vada si nuante de gri, eticheteaza fara sa stie daca au fost circumstante atenuante, daca a fost vreo urgenta reala, fara sa cunoasca alcoolemia exact la limita de dosar penal, fara sa citeasca raportul toxicologic in care medicul specialist precizeaza foarte clar ca nu am halena alcoolica, ca execut normal absolut toate testele, etc E genul de om care se grabeste sa judece si sa arate cu degetul in loc sa ajute.
Buna seara,

situatia mea pe scurt e urmatoarea:

in luna mai 2014 mi-a fost retinut permisul pentru consum de alcool, mi s-a intocmit dosar penal, s-a dat o sentinta care prevede 8 luni inchisoare si suplimentar amanarea aplicarii pedepsei. Parchetul a facut apel, Curtea de Apel a respins apelul. Astept hotararea definitiva. De mentionat ca niciunde in hotarare nu e prevazut complementar interzicerea dreptului de a conduce, mai mult instanta apreciaza ca nu trebuie sa fiu privat de acest drept si ca permisul trebuie doar suspendat si nu anulat.
In consecinta, am sa ma duc cu hotararea definitiva sa imi cer permisul inapoi. Intrebarea mea este de cand curge masura suspendarii permisului pe 90 de zile, de la data retinerii permisului sau de la data eliberarii hotararii definitive?