Rafana
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca da, ar trebui sa fiu incadrata corect la transa 25-30 de ani? Cine mi-ar putea raspunde daca as mai avea sanse sa recuperez banii pierduti? Sunt in jur de 200 lei lunar. Acum sunt incadrata doar la transa 10-14 ani si eu am 26 de ani vechime.
Am 26 de ani vechime in invatamant, din 1989 si pana in prezent. (in 1991-1992 am fost in somaj). Pana in anul 2005, luna martie am fost suplinitor necalificat, iar din 2005, 1 septembrie sunt profesor titular. As vrea sa stiu daca la transa de salarizare vechimea de suplinitor necalificat se calculeaza sau nu. Eu in prezent sunt incadrata la transa 10-14 ani, vechimea de dinaintea nefiindu-mi recunoscuta decat ca vechime in munca. Sunt incadrata, oare, corect?
Vechimea ca suplinitor necalificat se calculeaza ca vechime in invatamant la salariul de incadrare? Am 14 ani lucrati ca suplinitor necalificat si 10 ani lucrati ca profesor titular, grad didactic II. La secretariat mi s-a spus ca perioada in care am lucrat ca necalificat se calculeaza doar la vechime in munca. Nu este recunoscuta ca vechime in invatamant daca tot in invatamant am lucrat si chiar in aceeasi unitate? Multumesc!