avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Vechime in invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Vechime in invatamant

Vechimea ca suplinitor necalificat se calculeaza ca vechime in invatamant la salariul de incadrare? Am 14 ani lucrati ca suplinitor necalificat si 10 ani lucrati ca profesor titular, grad didactic II. La secretariat mi s-a spus ca perioada in care am lucrat ca necalificat se calculeaza doar la vechime in munca. Nu este recunoscuta ca vechime in invatamant daca tot in invatamant am lucrat si chiar in aceeasi unitate? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Rafana , utilizator 21:06, 22 Octombrie 2016
Vechimea efectiva in invatamant reprezinta perioada in care persoana angajata cu contract individual de munca a desfasurat activitate efectiva de predare la catedra in cadrul unei unitati sau institutii de invatamant. Constituie vechime efectiva in invatamant si perioada in care personalul didactic de conducere, indrumare si control, precum si personalul didactic auxiliar desfasoara activitate in cadrul unei unitati/institutii de invatamant sau unui inspectorat scolar.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca da, ar trebui sa fiu incadrata corect la transa 25-30 de ani? Cine mi-ar putea raspunde daca as mai avea sanse sa recuperez banii pierduti? Sunt in jur de 200 lei lunar. Acum sunt incadrata doar la transa 10-14 ani si eu am 26 de ani vechime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in invatamant bilibokju bilibokju Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in legatura cu vechimea mea in invatamant. Pana acum am lucrat asa: 1990. 02.10-1991. 08. 31- prof suplinitor ... (vezi toată discuția)
Profesor necalificat sfmaria sfmaria perioada in care am lucrat ca profesor necalificat se considera vechime in invatamant? (vezi toată discuția)
Calcularea vechimii in invatamant sandita75 sandita75 as vrea sa stiu cand trec la vechimea de peste 10 ani in invatamant. sunt angajata din 01 sept 1998 ca necalificat, cu contracte pe perioade determinate, dupa ... (vezi toată discuția)