Am o situatie gand vreau sa actionez pe cineva in instanta, nu-i cunosc decat numele mic, insa cei de la politie au toate datele lui de contact si nu vor sa mi le comunice. Impotriva acestuia am facut plangere penala, rezolutia procurorului fiind de neinceperea urmaririi penale si cale de atac ramanand doar cea civila. Cum pot sa procedez in cazul de fata???
Bun, datele de indentificare ale debitorului nu le cunosc in afara de prenumele acestuia, iar domnii de la politie refuza sa-mi comunice aceste date pentru a incepe actiunea in instanta, chiar daca am lasat o cerere scrisa la registratura, inregistrata cu numar de inregistrare s.a.m.d. Cum pot sa procedez in situatia de fata?
Buna ziua, in urma cu aproximativ 30 luni am fost pacalit de o terta persoana cu aproximativ 800 lei. Am facut reclamatie la Politie, paratul recunoscand ca m-a inselat cu suma de 800 ron si chir daca am primit promisiuni de restituire a banilor, acestia nu i-am mai vazut nici pana in momentul de fata. Reprezentantii Politiei mi-am spus ca banii se pot recupera doar intr-o instanta civila insaq nu stiu cat este taxa de timbru judiciar pentru chemarea in instanta. Va rog sa ma ajutati cu aceasta informatie.
Multumesc frumos!!!