avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate ganditor

Activitate ganditor

Răspuns la discuția CONTRACT DE COMODAT
va multumesc, contractul de comodat nu s-a desfiintat inseamna ca am fost gresit informata va multumesc inca o data
la multi ani! buna ziua,as dorii sa reinnoiesc contractul de comodat dar cu cu sotia supravietuitoare pentru acelasi bun este posibil sau nu va multumesc la revedere
Discuție gr 2 de munca
buna ziua,am 15 ani si 3 luni lucrate in gr2 de munca va rog sa imi spuneti cu cati ani pot iesii mai repede in pensie multumesc la revedere
ca si consilie juridic poate imi puteti si raspunde la intrebare oricine poate gresi
da corect am gresit important era raspunsul la intrebare ,cer scuze dar pentru mine este foarte important raspunsul
buna ziua,va rog sa imi spune-ti cu ce acte trebuie sa ma prezint la tribunal pentru a-mi obtine dreptul la grupa de munca am adeverinta eliberata de fabrica unde am lucrat care a fost eliberata odata cu intrarea in somaj. de la camera de munca nu mi se recunoaste pt ca este gresit ministerul in care a fost incadrata fabrica la acea vreme aproape toti fostii mei colegi au patit la fel au dat in judecata ,au castigat daca ma puteti ajuta ar fi foarte bine multumesc
Răspuns la discuția pot sa ies la pensie
ma scuzati am omis sa va spun sunt femeie nascuta in 1959 martie deci as putea sa ies in pensie iulie 2020 dar grupa de munca nu mai conteaza sau se scade sau cum se calculeaza va multumesc
Răspuns la discuția pot sa ies la pensie
multumesc dar as dorii si niste explicatii daca se poate o seara buna
buna ziua,eu am 22de ani si 7 luni de munca din care 8 ani in grupa a doua de munca si 60 de ani de viata as putea sa mapensionez conform legi aparute in 2018 va multumesc
Răspuns la discuția Asigurare de sanatate
buna seara, credeam ca totusi ma lamureste suma nu este mica si chiar mi-ar fi greu a o platesc dar chiar sa nu stie nimeni sa imi spuna de ce care este legea si de ce angajaii de la finante dau cu stangu in dreptu nu vreau decat sa stiu am scris dupa dicare sau asa este corect? multumesc si LA MULTI ANI ROMANIA!